Biografie Steven

Steven de Boer werd geboren op 06 januari 1970 te Appelscha.

Als kleine jongen kon je al vrij gauw merken dat hij veel interesse had voor muziek.
Op zijn 17de ging hij in militaire dienst en werd hij beroepsmilitair.
Zijn passie voor muziek bleef maar in hem smeulen tot hij 1995 terecht kwam bij gospelgroep New Creation uit Joure waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds deel van uitmaakt.
Enkele leden van deze groep spoorden hem aan om mee te doen aan talentenjachten en dit heeft hij ook gedaan , waardoor hij op een gegeven moment werd opgemerkt door DF-Showproducties en werd uitgenodigd om te komen zingen in de studio in IJsselmuiden.
Dit was een succes waardoor hij werd opgenomen bij deze productie.
Country was in het begin zijn specialiteit en later is hij uitgegroeid tot allround zanger met meer dan 200 nummers op zijn repertoire, van Jan Smit tot Joe Cocker hij kan alles.
Door zijn passie voor muziek is hij ook DJ geworden en ook hier in zet hij menig feest op zijn kop.
Ook zijn interesse voor de techniek bleef niet onopgemerkt waardoor hij ook als geluidstechnicus zijn mannetje staat.
In 2007 is hij een eigen bedrijf, Deboershowproducties, begonnen in muzikaal entertainment en in samenwerking met diverse partners maakt hij van elk feest een succes.
In de zomer van 2008 heeft hij de studie Studio Producer afgerond waardoor hij als het gaat om studio opnamen ook deze op een professionele manier kan begeleiden.
Ook als duo Steven en Jolanda timmeren zij hard aan de weg en hebben in het voorjaar 2008 een nieuwe cd uitgebracht. Genaamd “Wyld fan Skûtsjesilen” wat veel gedraaid wordt tijdens het Friese skûtsjesilen.

Reacties zijn gesloten.